wushuang daoyin

Ha valaha fájt a hátad, derekad, vagy feszülést érzel a vállövi részen, tudod mennyire kellemetlen és fájdalmas tud lenni. Amikor nehéz felállni, vagy le se tudsz hajolni, mert hasogató érzés van a hátadban.

Én ezt sajnos többször megtapasztaltam, úgyhogy átérzem. Mióta azonban a wushuang daoyin, kínai gerinctornát gyakorlom 2022 óta, a gerincem sokkal jobban érzi magát és ha elő is fordult, hogy befeszült a hátam, hihetetlen gyorsasággal tudtam orvosolni a problémát, akár csak néhány gyakorlat segítségével.

Wushuang Daoyin oktatóként, Veled is szívesen megosztom ezt a csodás módszert.

A kínai gerinctorna egy olyan ősi, kínai mozgásformákból összeállított – egyedülállóan hatékony – gerincgyógyító mozgásrendszer, amely a hagyományos kínai orvoslás elméleti ismereteit és a több ezer éves kínai gerincgyógyító gyakorlatokat hatékonyan ötvözi a nyugati orvostudomány anatómiai ismeretével.

A gyakorlatok segítségével és rendszeres gyakorlással, a nyaki, vállövi fájdalmaktól, gerincpanaszoktól szenvedők mintegy 80%-a teljesen panaszmentessé válhat. Alkalmas arra, hogy a mozgásszegény életmódot élők, számítógép előtt ülők, stresszes munkakörülmények között dolgozók egyszerűen és hathatósan szüntessék meg örökös hátfájdalmukat, valamint az egészség fenntartására, megelőzésre, vagy akár rehabilitációra. Mindezek mellett a DaoYin energetizál.

wushuang daoyin Andival

Mi a kínai gerincterápa célja?

  • A test harmonizálása
  • Kimozdít a mozgásszegény életmódból
  • Nyújtja az izmokat
  • Növeli a mozgásspektrumot
  • Javítja a testkontrollt
  • Növeli a testtudatosságot
  • Aktiválja az izületi nedv képződést

 

Miben más a Wushuang DaoYin az izomerősítő gerinctornákhoz képest?

A mozdulatsorok nem csak fizikai szinten hatnak, hanem a meridiánokat (csatornákat) is harmonizálják. A mozgás így nem csupán a testi panaszokat, hanem azok kiváltó okát, az energetikai blokkot is kezeli. A DaoYin segítségével különböző gerincfájdalmak szüntethetőek meg.

Mi történik az órán?

Az óra alatt végig kellemes zenére tornázunk, így már a fejtől lefelé haladó bemelegítés alatt is, ellazultabbnak érezheted magad. Átmozgatjuk a gerincoszlopot, nyitjuk, tápláljuk az ízületeket, erősítjük a mélyizmokat, javítjuk a keringést. Megszellőztetjük a porckorongokat, ennek hatására megérezhetjük, hogy gerincünk is tud lélegezni.

A különböző álló gyakorlatok után, a földön zárjuk az órát gerincfókuszú gyakorlatokkal és relaxációval. Mint a legtöbb keleti mozgásgyakorlatban, itt is a test-lélek-szellem kapcsolata szerves részét képezi a wushuang daoyin-nek.

Gyere és tapasztald meg te is jótékony hatását a szervezetedre.

Csoportos órák Szentendrén és online:

Hétfő és csütörtök (online) – 19:15 – 20:20

Szerda (Spauza Egészség- és Rendezvényház, Sas utca 11., Szentendre) – 19:00 – 20:00

Első próbaóra 1000 Ft, utána óránként 3500 Ft, vagy

5 alkalmas bérlet – 16000 Ft, 10 alkalom – 30000 Ft.

Bejelentkezés emailen vagy telefonon.

Ha inkább egyéni órára jönnél, lépj kapcsolatba és beszéljük meg a részleteket.

Várlak szeretettel,

Andrea