Stresszolvasztó Klub

8 888 Ft

Nehezen kapcsolsz ki? Állandóan jár az agyad? Feszültnek érzed a tested?

Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor a stresszolvasztó klub segíthet Neked!

Csatlakozz a havonta megújuló klubtagsághoz! Részletek lejjebb.

Leírás

A jóga nekem a gerincem karbantartása. A légzésem tudatosabb figyelése. A stressz elengedése. Segít, hogy a pillanatban legyek. Nem kell, hogy az ászanák tökéletesek legyenek. Nem kell, hogy akrobatikus pózokat vegyek fel, mert nem is tudok. A testem adottságaival dolgozom, ami sokszor merev, befeszül, netán becsípődik itt-ott. Ezért is kezdtem el gyakorolni a jógát 16 éve és 2010 óta oktatom. Leginkább azt, hogy légy kedves a testeddel, dolgozz azzal ami van. Abban a pillanatban 🙂

Ha ez a szemlélet tetszik Neked, szeretettel invitállak egy kis közös jógázásra, stresszoldásra, lazulásra az online térben péntek reggelente magyar idő szerint 8:15-kor Zoom-on. Az óráról felvétel készül, tehát, ha nem is tudsz élőben részt venni, a Neked kényelmes időben visszanézheted és végigcsinálhatod.

Mivel a stressz a fő oka a betegségek kialakulásának, ezért fontos, hogy kezeljük a mindennapjainkban. Ha úgy érzed itt az idő magadra is figyelni egy kicsit és szeretnél kikapcsolni ott a helyed!

A havonta megújítható csomag tartalma:

✨ 4 óra élő online stresszolvasztó jóga (felvételek elérhetők lesznek, ha nem tudsz részt venni élőben)

✨ 1 meditáció havonta

bónusz: 5 napra való egészséges, vegán receptek, ami megkönnyíti majd, hogy még jobban táplálkozz

✨ kezdőknek is alkalmas

Ha szeretnél kipróbálni egy órát, ide kattintva megteheted.

Kezeljük a stresszt könnyedebben, jógázzunk együtt! Vásárlás után küldöm a belépési kódot az órára.

Visszajelzések az órákról:

stresszolvasztó jóga

 

Ma délután sikerült megcsinálnom a órádat. Nagyon jól esett! És nagyon elégedett is voltam magammal, mert a hajlékonyságom a régi, nem okozott gondot megcsinálni a pózokat és a nyújtásokat. Egyedül amikor a térdemet oldalra kellett kitartani a levegőben, az erőltetett meg egy kicsit, de minden más könnyedén ment. El is fáradtam a végére és pont azt a két részt éreztem a legjobban, amik nálam problémásak, a derekam és a lapockáimnál a hátam. – T.

 

Köszönöm, nagyon jó volt. Jó sokat ropogtam 🙂