Üdvözöllek! Conolly-Balázs Andrea vagyok, holisztikus életmód mentor és stressz menedzsment coach.

14 év vállalati, alkalmazotti szférában eltöltött idő után léptem a segítői pályára 2010-ben.

A stressz, PCOS (policisztás ovárium szindróma), rossz táplálkozás miatt évekig tartott míg áldott állapotba kerültem. Életmódom megváltoztatása segített abban, hogy egy egészséges leánygyermek anyukája lettem 2011-ben.

Azóta hirdetem, hogy mennyire fontos táplálkozásunk és életmódunk felülvizsgálata és szükség esetén megváltoztatni azt. Több mint egy évtizedet éltem a Közel-Keleten így alkalmam volt és van is mai napig (hála az internetnek) sok-sok különböző kultúrájú és nemztiségű hölggyel együtt dolgoznom és támogatnom Őket útjukon egy kiegyensúlyozottabb élet felé.

Először jógaoktatással kezdtem és utána képeztem magam tovább coach-nak és egyéb modalitásokkal is megismerkedtem, elsajátítottam.

A coaching beszélgetések alkalmával ezek kombinációját használom egyénre szabva.

Dubaiban lehetőségem volt céges/vállalati szinten is együtt dolgozni csoportokkal, vállalati wellness programok keretében, táplálkozás, mozgás, stressz kezelésében. Néhány referencia: MetLife, Coca Cola, Lush, HP, Roche, Hult Business School.

Főbb területek amiben irányt tudok mutatni:

  • termékenység, hormonális problémák
  • táplálkozás beállítása, vegán ételek készítése
  • szülés utáni hasizomregeneráció
  • életmód átalakítás

Hiszem, hogy mindeki más és a testünk és szervezetünk megismerése egy folyamat. Amikor készen állsz az életmódváltásra én itt vagyok, hogy végigkísérjelek!

Coach-ként az a feladatom, hogy irányt mutassak és támogassalak, de a munkát Neked kell elvégezned. 🙂

Ha készen állsz, lépj kapcsolatba velem egy 15-30 perces ingyenes beszélgetésre, hogy meghatározzuk, mely irány lenne a legmegfelelőbb a számodra.

Conolly-Balázs Andrea