LoveYourBelly hasizomfejlesztő- és regeneráló tréning Szentendrén és online, Zoom-on bárhol is vagy a világban.

A módszer kifejezetten a rectus distasis, azaz szétnyílt hasizom regenerációjára lett kidolgozva Bagyinka Tímea által, de sikeresen használható még a következőkre:

  • hátfájás
  • ha szülés után lapos, egészséges hasizmot szeretnénk
  • a core (törzsi) izomzatok erősítésére
Mi is az a LoveYourBelly Módszer?
A tanfolyam kifejezetten a Rectus Diastasis (szétnyílt hasizom) rehabilitációjára, vagyis összezárásra került kidolgozásra.
A torna hetek alatt látványos sikereket hozhat szorgalmas gyakorlójának, mely nem csupán esztétikai eredménnyel, hanem egészségügyi szempontból is pozitív hatásokkal bír.
 
A LoveYourBelly gyakorlásával ugyanis elkerülhetőek sérvműtétek, illetve a szétnyílt hasizom kezelésére szolgáló háló beültetése.
 
A LoveYourBelly módszer, ajánlott Édesanyáknak, Kismamáknak, akár évekkel szülés után is, illetve bárkinek, aki nincs kibékülve a hasával és egészséges, szép hasizomzatra vágyik.
 
A LoveYourBelly Tanfolyamon elegendő egyszer részt venni, hiszen megtanulunk mindent (speciális gyakorlatsort és életmódot), mely szükséges ahhoz, hogy hasizmunk egy-két-három gyermek születése után is szép és egészséges legyen. Pdf kézikönyv segíti majd a gyakorlást., illetve zárt csatornán kérdezhettek, nyomonkövetjük a fejlődést 6 héten át.
 
A kb. 2 órás csoportos tréning és utánkövetés ára 13500 Ft.
 
Regisztráláshoz irj az andrea@andreabalazs.eu email címre vagy hívd a 30/221-2868-as számot.

Kiscsoportos 2 órás tréningek Szentendrén:

2023. szeptember 16., 10:00-12:00 h, Spauza Egészségház

Bejelentkezést kérek szépen. Ha az időpont nem megfelelő, kereshetsz privát óra ügyben is.

LoveYourBelly tréning
így ellenőrizd, hogy van-e szétnyílás, köldöktől lefele és felfele is