Harmonikus Ciklus

SZERETNÉD…:

 • jobban érezni magad a bőrödben?
 • csodásan és kortalanul érezni magad ragyogó bőrrel és végtelen energiával
 • ha megszabadulnál az állandó hangulatváltozásoktól, premenstruációs tünetektől?
 • jobbá tenni az anyagcserédet, hogy élvezhesd az életed?
 • fájdalom, görcsök nélküli menstruációt?
 • ha lenne valaki aki támogat ezen az úton?

A Harmonikus Ciklus egy olyan 5 hetes program, amely segít jobban megérteni és kezelni a menstruációs ciklusodat. A menstruációs ciklus során számos nehézséggel kell szembenézniük a nőknek, de ennek nem kell így lennie, ha minden jól működik. Célom, hogy támogatást nyújtsak Neked ezen az úton.

A Harmonikus Ciklus program részeként különböző eszközöket és erőforrásokat kapsz, amelyek segítségével könnyebben ki tudod iktatni a menstruációs ciklus kihívásait.

Az eszközök, melyek támogatni fognak,

 1. Két élő Zoom hívás: A program elején és végén lehetőséged van részt venni egy indító és egy záró Zoom híváson. Ez lehetőséget ad arra, hogy átbeszéljük a következő hónap céljait és a program részeit, valamint visszatekintsünk az előző hónap tapasztalataira..
 2. Havi és napi tervező: A programban találsz egy havi és napi tervezőt, amely segít nyomon követni a ciklusodat és a hozzá kapcsolódó változásokat. A napi tervezőben kérdéseket találsz, amelyek segítenek megérteni, hogyan érzed magad az adott napon, és az alapján tervezhetsz tevékenységeket. Ez segít abban, hogy jobban kapcsolatba kerülj a testeddel és az érzelmeiddel.
 3. Recept ötletek hetekre lebontva: Az étkezés jelentős hatással lehet a menstruációs ciklusra. A programban hetekre lebontva találsz recept ötleteket, amelyeket az adott ciklusfázisodhoz terveztem. Ez segít támogatni a hormonális egyensúlyt és optimalizálni az egészségedet.
 4. Mozgás javaslatok és videók: A megfelelő mozgás nagyszerű módja annak, hogy segítsd a testedet és az elmédet a menstruációs ciklus során. A programban találsz mozgás javaslatokat és speciális videókat, amelyek célzottan segítenek a különböző ciklusfázisokban. Ezek a videók vezetett edzéseket tartalmaznak, amelyeket bármikor és bárhol elvégezhetsz.
 5. Heti hanganyagok: A Harmonikus Ciklus program részeként heti hanganyagokat is kapsz, amelyek segítenek megérteni és kapcsolatba kerülni a menstruációs ciklusoddal. Ezek az inspiráló hanganyagok olyan témákat dolgoznak fel, mint például az önszeretet, az önmegfigyelés és az egyensúly.
 6. Meditációk
 7. Telegram csoport: melyben kérdezhetsz és napi inspirálódhatsz

A Harmonikus Ciklus egy olyan személyre szabott program, amely az egyéni szükségleteidre összpontosít. Segít abban, hogy jobban megértsd a tested jelzéseit és hatékonyabban kezeld a menstruációs ciklus során jelentkező nehézségeket.

Csatlakozz, és fedezd fel, hogyan válhat a menstruációs ciklusod harmonikussá és könnyedebb részévé az életednek!

Befektetés magadba
49900 Ft
KÉSZEN ÁLLSZ A CSATLAKOZÁSRA? Várlak szeretettel! 
2023. Június 12-én kezdünk!

Ha kérdés merül fel vagy inkább utalnál írj a részletekért az andrea@andreabalazs.eu címre.

Várlak szeretettel,

Andrea

Megjegyzés: A Harmonikus Ciklus program egy tájékoztató és támogató szolgáltatás, és nem helyettesíti az orvosi tanácsadást. Amennyiben egészségügyi, konkrét betegséggel kapcsolatos kérdéseid vannak, mindig fordulj orvosodhoz vagy egészségügyi szakemberhez.