Egy tisztítókúra igényel némi motivációt a cél elérése érdekében, mivel a kúra időtartamára esetlegesen meg kell változtatni a terveidet.

Annak érdekében, hogy elérd a vágyott célt, kövesd az alábbi lépéseket az összes lehetséges kihívás leküzdése érdekében:

  1. Sok nő arra panaszkodik, hogy ha üres gyomorral vásárol, akkor sokkal többet eszik, mint amennyire valójában szüksége van. Ezért ha méregtelenítést tervezel, érdemes megvásárolnod minden élelmiszert és egyéb háztartási cikket, mielőtt megkezded a tisztítókúrát.
  2. Nézd meg a naptárad, hogy milyen fontosabb közelgő események lesznek. Ez biztosítja, hogy a tisztítás és a méregtelenítés folyamata ne legyen átfedésben vagy ütközzön azokkal az időpontokkal, amikor egy családi összejövetelen vagy rendezvényen kéne részt venned.
  3. Bármely cél elérése érdekében nagyon fontos, hogy világos útmutatással rendelkezz. Jobb, ha előre tervezel, és azokat szigorúan követed. Mindig tartsd szemed előtt, és újra és újra emlékeztesd magad. Segít abban, hogy fókuszban maradj és határozottan könnyedén menjen a tisztítás.
tisztítókúra

4. Sokaknak könnyebb követni egy programot, ha van társaságuk is hozzá a saját köreikből akár. Ez nem csak társasági szempontból klassz, de ha látod, hogy a másik fél is ugyanazt a csinálja, jobban motiváltnak érzheted magad és nagyobb eséllyel tartasz ki. 

5. Az összes kedvenc zöldséget és gyümölcsöt érdemes beépítened az étrendedbe, mivel ezek segítenek megszabadulni a tudattól, hogy az egyéb kedvenceket nem eheted. Pszichológiai tény, hogy ha az ízlelőbimbókat azzal táplálod amit szeretsz, az nagyon pozitív jelet küld az agyadnak.

6. Ha a tiszítókúra alatt mész családlátogatásra, jobb, ha megosztod velük is, hogy min dolgozol most. Ez biztosítja azt is, hogy a család vagy a barátok ne tegyenek nyomást rád, hogy olyat egyél, ami ellentétes az egészséges étrenddel. Így könnyebb nekik is tiszteletben tartani a döntésedet, és segíthetnek abban, hogy elérd, amit el akarsz érni.

Ahogy a siker felé tartasz, írd le az összes dolgot, ami a kúra alatt felmerül. Ez segít abban, hogy a jövőben újra átéld az összes pillanatot, amikor csak akarod. Sőt, ha a jövőben újra el akarod kezdeni a tisztítókúrát, a jegyzetek segítenek abban, hogy motivált maradj és végigcsináld. Ezeket az emlékeket meg lehet osztani barátaiddal és családtagjaiddal is, mivel inspiráló lehet számukra is az életmódváltáshoz. Az emberek inkább olyan személyeknek hisznek, akik eredményekről beszélnek.

Mindezek tükrében, készen állsz a tisztításra?

Jelentkezz be egy konzultációra itt és átbeszéljük hol állsz most, feloldjuk amit kell és kitűzzük a következő lépést.

Szeretettel,

Andrea

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .